Rusia neagă că tancurile sale se îndreaptă spre Tbilisi

Rusia a negat miercuri informaţiile apărute în presă care menţionau că tancuri şi vehicule blindate ruseşti se îndreaptă spre capitala georgiană Tbilisi.

14 afișări
Imaginea articolului Rusia neagă că tancurile sale se îndreaptă spre Tbilisi

Rusia neagă că tancurile sale se îndreaptă spre Tbilisi (Imagine: Mediafax/AFP)

"Nici un militar rus sau vehicul blindat nu se îndreaptă spre Tbilisi", a declarat general-colonelul Anatoli Nogoviţin, adjunctul şefului Statului Major rus.

Rusia susţine că oraşul georgian Gori este fără administrare

Oraşul georgian Gori a rămas pentru moment fără administrare, afirmă Anatoli Nogoviţin, adjunctul Statului Major al armatei ruse, citat de pagina online a RIA Novosti.

"Cred că nimeni nu mai controlează Gori. Autorităţile administrative lipsesc din oraş", a declarat Nogoviţin.

"Ne adresăm părţii georgiene. Trebuie să rezolvăm împreună cu autorităţile legitime problema victimelor, în special la Gori. Dar nu am găsit pe nimeni", adaugă oficialul rus.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici