Rusia pregăteşte o cerere suplimentară pentru Germania cu privire la cazul Navalnîi

  • Ministerul rus al Afacerilor Interne pregăteşte o cerere suplimentară către autorităţile germane cu privire la cazul Navalnîi.
  • Autoriţăţiel de la Moscova cer ca anchetatori ruşi să fie prezenţi atunci când experţii germani efectuează acţiuni de investigare despre opozantul rus.
  • Guvernul german a anunţat că Aleksei Navalnîi a fost otrăvit cu agentul neurotoxic Novociok.
2930 afișări
Imaginea articolului Rusia pregăteşte o cerere suplimentară pentru Germania cu privire la cazul Navalnîi
Ministerul rus al Afacerilor Interne pregăteşte o cerere suplimentară către autorităţile germane cu privire la cazul opozantului Aleksei Navalnîi, a informat vineri agenţia de ştiri TASS, citată de Reuters.
 
Autoriţăţiel de la Moscova cer ca anchetatori ruşi să fie prezenţi atunci când experţii germani efectuează acţiuni de investigare a cazului Navalnîi, inclusiv atunci când obţin explicaţii, scrie în cererea ministrului.
 
Guvernul german a anunţat pe 2 septembrie, că testele toxicologice arată „fără echivoc” că Aleksei Navalnîi, internat într-un spital din Berlin, a fost otrăvit cu agentul neurotoxic Novociok. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici