Rusia şi Statele Unite lansează un dialog privind stabilitatea strategică

Rusia şi Statele Unite urmează să lanseze un dialog privind stabilitatea strategică, care implică ambele ministere responsabile de politica externă ale celor două state, precum şi alte agenţii conexe, informează agenţia de ştiri TASS.

698 afișări
Imaginea articolului Rusia şi Statele Unite lansează un dialog privind stabilitatea strategică

Rusia şi Statele Unite lansează un dialog privind stabilitatea strategică

O rundă precedentă de discuţii a avut loc la Washington în data de 17 iulie şi s-a concentrat pe eliminarea diferitelor probleme din relaţiile bilaterale. Această discuţie a avut loc între ministrul adjunct de Externe al Rusiei, Serghei Ryabkov, şi subsecretarul de Stat american pentru Afaceri Politice, Thomas Shannon.

După întâlnire, Departamentul de Stat al SUA a lansat o declaraţie, menţionând discuţiile privind stabilitatea strategică şi convocarea unei noi reuniuni a Comisiei consultative bilaterale. Moscova şi Washington "se obligă să organizeze viitoare noi Comisii de consultare bilaterală şi discuţii strategice de stabilitate şi vor schimba propunerile de planificare în viitorul apropiat", a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Heather Nauert.

Ryabkov şi Shannon "vor schimba propunerile de planificare în viitorul apropiat", a mai subliniat oficialul Departamentului de Stat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici