VIDEO Rusia spune că a devenit o constantă în toate discuţiile electorale din SUA: Se creează o competiţie a antipatiilor

  • Dimitry Peskov: Se creează o competiţie a antipatiei faţă de Rusia în toate procesele electorale
  • Biden şi Trump au vorbit despre Rusia, în dezbaterea electorală
  • Oficialii americani cred că hakerii ruşi au furat date din servere
758 afișări

Dezbaterea dintre Biden şi Trump aduce nemulţumiri ruşilor. Dimitry Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir, a spus că Rusia observă că în orice proces electoral al Statelor Unite, se creează o competiţie a antipatiei faţă de Rusia. În dezbaterea de aseară, cei doi contracandidaţi pentru preşedinţia americană au discutat şi subiecte de politică externă, iar Rusia a fost menţionată. Donald Trump a spus că numeni nu a impus sancţiuni mai aspre asupra Rusiei. Joe Biden a susţinut că Rusia caută să îl împiedice să fie ales, „pentru că ei ştiu că el  îi cunoaşte şi invers”. Biden a spus şi că orice ţară care va interveni în alegerile din America va plăti un preţ pentru asta, dacă el va ajunge să câştige.

„Regretăm că această competiţie a antipatiei faţă de Rusia a devenit o constantă în toate procesele electorale din SUA. Suntem perfect conştienţi de acest lucru şi nu putem decât să ne exprimăm regretul”, a declarat Dmitry Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Vladimir Putin.

Oficialii americani au raportat că hackerii ruşi au ţintit reţelele a zeci de guverne de stat şi locale din Statele Unite în ultimele zile şi au furat date de la cel puţin două servere.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici