Rusia susţine că un avion cu 6 persoane la bord a dispărut de pe radare, deasupra Afganistanului

Un avion cu şase persoane la bord a dispărut de pe ecranele radarelor deasupra Afganistanului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au anunţat duminică autorităţile aviatice ruse, iar poliţia afgană susţine că a primit informaţii despre un accident, transmite Reuters.

2931 afișări
Imaginea articolului Rusia susţine că un avion cu 6 persoane la bord a dispărut de pe radare, deasupra Afganistanului

Rusia susţine că un avion cu 6 persoane la bord a dispărut de pe radare, deasupra Afganistanului

Autorităţile aviatice ruse au precizat într-un comunicat că este vorba de un zbor charter din India, via Uzbekistan, spre Moscova, cu un avion de fabricaţie franceză Dassault.

Poliţia din nordul Afganistanului a primit informaţii despre prăbuşirea unui avion în provincia Badakhshan, a declarat duminică un purtător de cuvânt. Acesta a precizat că accidental ar fi avut loc în timpul nopţii într-o regiune muntoasă. El susţine că nu există detalii confirmate cu privire la tipul de avion, cauza prăbuşirii sau victimele.

Un purtător de cuvânt al autorităţilor din Badakhshan a declarat pentru Reuters că o echipă a fost trimisă la faţa locului, dar că este vorba de o zonă îndepărtată, la peste 200 km de capitala provincială, şi va dura până când echipa va ajunge acolo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici