S-a aflat pe cine vrea Putin să instaleze în fruntea Ucrainei în locul lui Zelenski

Potrivit presei ucrainene, fostul preşedinte ucrainean Viktor Ianukovic, pro-rus, se află la Minsk, iar „Putin vrea să-l reinstaleze”.

78424 afișări
Imaginea articolului S-a aflat pe cine vrea Putin să instaleze în fruntea Ucrainei în locul lui Zelenski

Pe cine vrea Putin să instaleze în fruntea Ucrainei în locul lui Zelenski

Potrivit ziarului online ucrainean Ukrainska Pravda, Viktor Ianukovic, fostul preşedinte ucrainean pro-rus demis în 2014 de revoltele Euromaidan, se află la Minsk, capitala Belarusului.

Putin, potrivit Ukrainska Pravda, ar fi dispus să lanseze o operaţiune specială de relocare la Kiev. Ziarul online citează o sursă de informaţii de la Kiev.

După ce ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, citat de Ria Novosti, a declarat că „al treilea război mondial ar fi nuclear şi devastator”, delegaţia rusă este pregătită să reia discuţiile cu Ucraina în această seară, a declarat oficial de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. 

Numărul refugiaţilor care au fugit de conflictul din Ucraina a crescut la aproximativ 836.000, potrivit unui raport al Naţiunilor Unite.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici