S-au supărat nemţii. Scholz: Este supărător refuzul lui Zelenski faţă de vizita lui Steinmeier în Ucraina

Canceralul Germaniei spune că nu i-a căzut bine refuzul lui Zelenski de a-l primi în vizită pe preşedintele Germaniei.

15364 afișări
Imaginea articolului S-au supărat nemţii. Scholz: Este supărător refuzul lui Zelenski faţă de vizita lui Steinmeier în Ucraina

S-au supărat nemţii. Scholz: Este supărător refuzul lui Zelenski faţă de vizita lui Steinmeier în Ucraina

Este iritant refuzul lui Zelenski faţă de anunţata vizită a preşedintelui Steinmeier, sunt cuvintele cancelarului german Olaf Scholz, a doua zi după refuzul preşedintelui ucrainean de a primi vizita şefului statului german.

„Preşedintele Steinmeier a fost reales recent în Bundestag cu o mare majoritate şi reprezintă Republica Federală Germania”, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al guvernului.

Preşedintele ucrainean Zelenski a refuzat vizita preşedintelui german Steinmeier, dar deschisese o întâlnire cu Scholz. Cancelarul a spus că nu va merge deocamdată la Kiev. 

Preşedintele Germania a avut, în trecut, atitudini prietenoase faţă de politica lui Vladimir Putin, de care, după începerea războiului, s-a delimitat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici