Salvare miraculoasă: Zeci de oameni au ridicat un vagon de 32 de tone pentru a elibera o femeie căzută pe şine - VIDEO

Zeci de călători şi personal al unui tren din Tokyo au dat dovadă de prezenţă de spirit şi au salvat o femeie căzută sub un tren, ridicând vagonul.

6682 afișări
Imaginea articolului Salvare miraculoasă: Zeci de oameni au ridicat un vagon de 32 de tone pentru a elibera o femeie căzută pe şine - VIDEO

Salvare miraculoasă: Zeci de oameni au ridicat un vagon de 32 de tone pentru a elibera o femeie căzută pe şine

O femeie care cobora dintr-un tren în Tokyo a căzut în spaţiul dintre vagon şi peron,a declarat Takashi Tsukahara, un purtător de cuvânt al companiei feroviare.

Peste 40 de pasageri şi personal al gării şi al trenului au împins vagonul, a cărui greutate este de aproxmativ 32 de tone, cu mâinile goale, pentru a o elibera pe femeie, informează CNN.

Oamenii au împins vagonul suficient de mult pentru ca victima să fie eliberată, la sfârşit fiind aclamaţi de ceilalţi călători.

Femeia, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a avut răni uşoare. La doar 8 minute după incident, trenul a plecat din gară.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici