Şapte persoane au fost ucise într-o tabără de rulote din SUA - VIDEO

Şapte persoane au fost ucise şi alte două rănite grav, sâmbătă, într-o tabără de case mobile din Georgia, în sud-estul Statelor Unite, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţie.

71 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane au fost ucise într-o tabără de rulote din SUA - VIDEO

Şapte persoane au fost ucise într-o tabără de case mobile din SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Răniţii au fost transportaţi la un spital local, iar decesul celorlalte victime a fost pronunţat la ora 10.30 (17.30, ora României), a precizat locotenentul David O'Neal, de la poliţia comitatului, care a demarat o anchetă pentru crimă.

Crimele au fost comise din motive deocamdată nedeterminate, într-o tabără de case mobile din localitatea Brunswick.

"Poliţia a primit un apel de urgenţă la scurt timp după ora 08.00 (15.00, ora României), referitor la mai multe persoane decedate descoperite într-o casă mobilă din tabăra de caravane New Hope", a declarat locotenentul O'Neal, fără a preciza dacă victimele au fost ucise prin împuşcare.

"Ofiţerii au răspuns la acest apel şi au găsit mai multe persoane decedate şi două persoane grav rănite", a adăugat el.

Unele victime au fost identificate, dar poliţia a refuzat să dezvăluie identităţile lor înainte ca apropiaţii lor să fie informaţi.

Video Stirileprotv.ro

 

Conform ziarului local Brunswick News, care citează o sursă apropiată anchetei, victimele au fost ucise prin împuşcare.

Comandantul poliţiei comitatului, Matt Doering, citat de ziar, a precizat că nu există un suspect pentru moment.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici