Şapte persoane urmează să fie interogate în cadrul anchetei atacului cu camionul din Suedia

În urma anchetei poliţiei suedeze în cazul atacului cu camionul din Stockholm, şapte persoane au fost aduse la sediul forţelor de ordine pentru a fi interogate, potrivit autorităţilor citate de Reuters.

272 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane urmează să fie interogate în cadrul anchetei atacului cu camionul din Suedia

Şapte persoane urmează a fi interogate în cadrul anchetei atacului cu camionul din Suedia

Un individ uzbek în vârstă de 39 de ani a fost arestat sub suspiciunea că el ar fi şoferul camionului care a intrat într-un grup de oameni. Bărbatul se aflase în atenţia serviciilor de securitate suedeze, dar nu avea legături categorice cu grupări militante.

”Şapte persoane urmează a fi interogate, în urma rezultatelor acestor evenimente”, a declarat Jonas Hysing, şeful operaţiunilor poliţieneşti, după o serie de razii ale forţelor de ordine asupra mai multor adrese din capitala suedeză.

Hysing a refuzat să ofere mai multe informaţii despre raidurile poliţiei, dar a adăugat că există ”dovezi solide” că şoferul camionului ar fi cetăţeanul uzbek arestat.

Poliţia norvegiană a detonat duminică un dispozitiv explozibil descoperit în centrul oraşului Oslo, reţinând de asemenea în custodia sa un suspect, nu există date că cele două incidente ar avea legătură.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici