Şapte răniţi după folosirea de artificii la un bal de absolvire organizat la un liceu din Germania

Şapte persoane au fost rănite, una necesitând spitalizare, după ce au fost lovite de fragmente ale unor artificii la finalul unui bal de absolvire organizat într-un liceu din vestul Germaniei, relatează publicaţiile Frankfurter Allgemeine Zeitung şi Der Westen.

218 afișări
Imaginea articolului Şapte răniţi după folosirea de artificii la un bal de absolvire organizat la un liceu din Germania

Şapte răniţi după folosirea de artificii la un bal de absolvire organizat la un liceu din Germania

Incidentul a avut loc sâmbătă seară la un bal de absolvire organizat la Liceul "Immanuel Kant" din orăşelul Heiligenhaus, situat în landul german Renania de Nord-Westfalia.

La finalul petrecerii, în curtea liceului a fost organizat un spectacol de artificii. Însă unele proiectile ale artificiilor nu au avut traiectorii verticale, ci orizontale, lovind participanţii la bal.

Şapte elevi au fost răniţi, unul necesitând spitalizare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici