Sarah Palin, într-un film în care un "vânător de vrăjitoare" o binecuvântează (Video)

O înregistrare video în care candidata republicană la funcţia de vicepreşedinte al SUA, Sarah Palin, este pe cale de a fi binecuvântată de un "vânător de vrăjitoare" kenyan a circulat joi pe Internet şi ar putea fi stânjenitor pentru echipa republicană.

44 afișări
Imaginea articolului Sarah Palin, într-un film în care un "vânător de vrăjitoare" o binecuvântează (Video)

Sarah Palin, într-un film în care un "vânător de vrăjitoare" o binecuvântează (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Postat şi pe site-ul YouTube, în film este prezentată Palin care participă în 2005 la o slujbă penticostală din statul Alaska, unde preotul şi exorcistul Thomas Muthee face apel la distrugerea vrăjitoarelor şi altor duşmani ai lui Sarah Palin.

Palin se află în faţa lui Muthee, având capul plecat, în timp ce mâinile sale sunt ţinute de doi membri ai congregaţiei.

În predică, preotul o laudă pe Palin pentru dorinţa ei de a deveni guvernator şi îi încurajează pe ceilalţi membri ai Bisericii să ajungă să deţină funcţii influente.

"În numele lui Iisus, în numele lui Iisus, orice formă de vrăjitorie trebuie să o respingeţi. În numele lui Iisus, în numele lui Iisus, dispăreţi!", a adăugat el, părând că vorbeşte cu forţele Răului.

"Vorbiţi-i lui Dumnezeu despre această femeie (...) salvaţi-o de Satan", mai spune exorcistul.

"Doamne, deschide-i calea. Adu-i fonduri pentru campanie, în numele lui Iisus. Utilizeaz-o cu scopul ca această ţară să revină pe drumul cel bun", a adăugat preotul.

Candidatul republican John McCain a ales-o pe Sarah Palin, în vârstă de 44 de ani, drept candidata la funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite, la sfârşitul lui august.

Acest filmuleţ este al doilea care prezintă convingerile religioase cele mai profunde ale lui Palin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici