Sarah Palin nu ştia că Africa este un continent

Sarah Palin i-a întâmpinat pe consilierii lui John McCain în camera de hotel înfăşurată într-un prosop, nu ştia că Africa este un continent, iar vestimentaţia din timpul campaniei a costat cu zeci de mii de dolari în plus faţă de suma anunţată oficial.

196 afișări
Imaginea articolului Sarah Palin nu ştia că Africa este un continent

Sarah Palin nu ştia că Africa este un continent (Imagine: www.fas.org)

Potrivit postului Fox News, Palin nu a înţeles faptul că Africa este un continent, şi nu o ţară, şi nu ştia ce ţări fac parte din Acordul nord-american pentru liber-schimb, relatează The Times în ediţia electronică.

În plus, fostului candidat republican la vicepreşedinţia Statelor Unite i s-a spus să îşi cumpere trei compleuri pentru Convenţia republicană şi să angajeze un stilist. În schimb, aceasta a mers la cumpărături în magazine de lux, cheltuind excesiv pe vestimentaţia din campanie, potrivit revistei Newsweek. Aceeaşi publicaţie, care citează surse din cadrul echipei de campanie a lui McCain, susţine că un donator bogat s-a oferit să-i plătească hainele, dar că acesta ar fi fost "şocat când a primit nota de plată".

Revista mai dezvăluie faptul că Palin a utilizat cărţile de credit ale unor membri ai echipei de campanie pentru a-şi cumpăra haine, iar vestimentaţia soţului ei, Todd, a costat 40.000 de dolari. Mai multe haine, susţine publicaţia, s-au pierdut.

În plus, înaintea Convenţiei partidului din Saint Paul, când consilierii lui McCain, Steve Schmidt şi Mark Salter, au mers în camera de hotel a lui Palin pentru a pune la punct detaliile convenţiei, aceasta i-a întâmpinat înfăşurată într-un prosop, iar un altul îi acoperea părul ud. Ea le-a sugerat oasepţilor să vorbească puţin cu Todd, adăugând: "Voi veni şi eu într-un minut".

De asemenea, în momentul în care Hillary Clinton a pierdut învestitura democrată la prezidenţiale, aceasta ar fi avut o conversaţie îndelungată şi prietenoasă cu John McCain, potrivit aceleiaşi surse. "Clinton se înţelegea mai bine cu McCain decât se înţelegea ea cu Obama", subliniază revista.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici