Şase membri ai Congresului SUA au fost diagnosticaţi cu coronavirus

Cel puţin şase membri ai Congresului SUA au anunţat că au contractat coronavirusul nou, iar mai mult de 30 de persoane sunt sau s-au autosesizat în speranţa de a limita răspândirea pandemiei, scrie Reuters.

344 afișări
Imaginea articolului Şase membri ai Congresului SUA au fost diagnosticaţi cu coronavirus

Şase membri ai Congresului SUA au fost diagnosticaţi cu coronavirus

Reprezentantă Nydia Velazquez, o democrată din New York, a anunţat luni într-o declaraţie că a fost diagnosticată cu un presupus caz de coronavirus, deşi nu a fost testată, după ce s-au dezvoltat duminică simptomele bolii.

Reprezentantul Mike Kelly: Republicană din Pennsylvania, a declarat, vineri, că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Kelly a spus într-o declaraţie că a început să se confrunte cu simptome uşoare de gripă, iar medicul său a ordonat testul pentru coronavirus.

Reprezentantul Joe Cunningham: Un democrat din Carolina de Sud, a declarat vineri că a fost testat pozitiv, deşi simptomele sale au început deja să se îmbunătăţească.

Cunningham se afla în carantină din 19 martie, după ce a aflat că a fost în contact cu un alt membru al Congresului care a fost testat pozitiv.

Senatorul Rand Paul: Republicanul din Kentucky a declarat, pe 22 martie, că a fost pozitiv şi a fost în carantină. El a spus că este asimptomatic şi se simte bine şi a fost testat din abundenţă de prudenţă. El a fost la Senat şi a folosit sala de sport acolo cu câteva zile înainte de a primi rezultatul pozitiv.

Reprezentant Mario Diaz-Balart: Republicanul din Florida a declarat, pe 18 martie, că a dat rezultate pozitive după ce a dezvoltat simptome la 14 martie. Aceasta a fost la mai puţin de 24 de ore după ce el şi peste 400 de membri ai Camerei Reprezentanţilor s-au înghesuit în cameră pentru a trece un pachet de ajutor pentru coronavirus anterior.

Reprezentantul Ben McAdams: Democratul din Utah a declarat, pe 18 martie, că are virusul, având şi simptome la 14 martie. De atunci a fost externat din spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici