Şase militari israelieni riscă sancţiuni după ce au dansat în timp ce patrulau în Cisiordania. Vezi aici VIDEO!

Şase militari israelieni riscă dure sancţiuni disciplinare după apariţia unei înregistrări video în care sunt surprinşi dânsând în timp ce se aflau în misiune pe o stradă din oraşul palestinian Hebron (Cisiordania), videoclipul fiind foarte popular pe YouTube, informează site-ul Ynetnews.com.

51 afișări
Imaginea articolului Şase militari israelieni riscă sancţiuni după ce au dansat în timp ce patrulau în Cisiordania. Vezi aici VIDEO!

Şase militari israelieni riscă sancţiuni după ce au dansat în timp ce patrulau în Cisiordania

Înregistrarea video surprinde momentul în care cei şase militari ai unităţii de elită "Brigada Nahal", îmbrăcaţi în uniforme, înarmaţi şi purtând veste antiglonţ, patrulau pe o stradă din Hebron, pe fundal auzindu-se iniţial un apel musulman de chemare la rugăciune. Imediat după aceea, pe fundal se aude melodia "Tick Tock", a artistei americane Kesha, iar militarii israelieni încep să danseze în stil "Macarena".

Videoclipul a fost postat pe YouTube şi pe site-uri de socializare, devenind foarte popular. Clipul a fost retras imediat după ce presa a dezvăluit incidentul, dar pe Internet circulă o altă versiune a înregistrării, intitulată "Este uşor să râzi când eşti opresor".

Armata israeliană a anunţat că acest caz va fi discutat la nivelul comandamentului central, militarii implicaţi riscând sancţiuni disciplinare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici