Şase morţi în urma prăbuşirii unui avion de dimensiuni medii în apropiere de Washington

Şase persoane au murit după ce un avion privat s-a prăbuşit luni la periferia capitalei americane Washington, au anunţat autorităţile americane.

69 afișări
Imaginea articolului Şase morţi în urma prăbuşirii unui avion de dimensiuni medii în apropiere de Washington

Şase morţi în urma prăbuşirii unui avion de dimensiuni medii în apropiere de Washington (Imagine: commons.wikimedia.org)

Aparatul de zbor de tip Embraer EMB-500, un avion cu două reactoare, era în faza de apropiere şi urma să aterizeze pe aeroportul comitatului Montgomery, în Maryland, când s-a prăbuşit peste o zonă rezidenţială, a precizat Agenţia federală a aviaţiei americane (FAA).

Şase persoane - trei pasageri şi trei locuitori ai unei case distruse în urma prăbuşirii - au murit, a anunţat pe Twitter purtătorul de cuvânt al pompierilor din comitatul Montgomery, Pete Piringer.

Locuitorii unei alte case avariate în urma accidentului aviatic sunt nevătămaţi, a precizat publicaţia locală The Gazette.

De altfel, mai multe case au suferit distrugeri în urma prăbuşirii aparatului de zbor.

Proprietarul avionului este din Chapel Hill, în North Carolina (sud-est), potrivit site-ului specializat FlightAware.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici