Şase morţi într-un atac armat în California

Şase persoane, între care patru copii, au fost ucise, iar o femeie a fost grav rănită în timpul unui atac urmat de o sinucidere, petrecut în nordul Californiei, anunţă luni presa locală.

11 afișări
Imaginea articolului Şase morţi într-un atac armat în California

Şase morţi într-un atac armat în California

Drama a avut loc duminică seara într-o casă dintr-un cartier bogat din Santa Clara, situat în apropiere de San Francisco. Presupusul autor a deschis focul cu două arme împotriva familiei sale, înainte de a se sinucide, potrivit poliţiei oraşului, care nu a oferit detalii despre posibilul mobil al crimei.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Santa Clara, Phil Cooke, a declarat pentru cotidianul San Francisco Chronicle, că poliţia a primit duminică seara un apel telefonic în jurul orei 20.30 (luni, 06.30, ora României).

Atunci când poliţiştii au ajuns la locul indicat, "au găsit mai multe victime ale unui atac cu arme de foc în interiorul casei", a declarat locotenentul Cooke. O a treia persoană, un bebeluş, a murit la spital, în timp ce o femeie se zbate între viaţă şi moarte la spital.

În California au avut loc în ultima perioadă mai multe atacuri urmate de sinucideri. În ianuarie, un bărbat afectat de pierderea locului de muncă şi-a ucis soţia şi cei cinci copii, cu vârste cuprinse între trei şi opt ani, după care şi-a pus capăt zilelor, într-un cartier mărginaş din Los Angeles.

În decembrie, un bărbat deghizat în Moş Crăciun a pătruns în domiciliul fostei sale soţii, în seara de 24 decembrie, şi a deschis focul împotriva acesteia şi altor membri ai familiei sale, după care a incendiat casa. Nouă persoane au murit în timpul acestui atac armat, după care atacatorul a îndreptat arma împotriva lui.

În octombrie, un bărbat şi-a ucis soţia, trei copii şi soacra, după care s-a sinucis, aparent din motive financiare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici