Şase persoane, luate ostatice la un supermarket din apropiere de Paris

Şase persoane au fost luate ostatice miercuri dimineaţă, în timpul unui jaf comis la un supermarket din Seine-Saint-Denis, situat la nord de Paris, a anunţat o sursă judiciară, informează AFP.

20 afișări
Imaginea articolului Şase persoane, luate ostatice la un supermarket din apropiere de Paris

Şase persoane, luate ostatice la un supermarket din apropiere de Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Primarul din Sevran, comuna unde se află magazinul, a declarat că a fost înştiinţat la ora locală 08.00 (09.00, ora României) "că o bandă a jefuit magazinul" aparţinând reţelei germane Lidl.

Cele şase persoane care fuseseră luate ostatice în magazinul Lidl din Sevran au fost eliberate, a anunţat conducerea Lidl France.

Doi bărbaţi care luaseră ostaticii au fost reţinuţi în jurul orei 11.15 (12.15 ora României).

Trei femei fuseseră deja eliberate în urmă cu scurt timp, iar alte două femei şi un bărbat erau în continuare ostatici.

Primul suspect a ieşit cu mâinile ridicate pe una din uşile magazinului, fiind imobilizat imediat de trupele speciale. După câteva minute a ieşit al doilea agresor, arestat imediat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici