Scandal de Anul Nou în Franţa, din cauza unei petreceri ilegale cu peste 2000 de participanţi. Poliţiştii chemaţi să intervină au intrat în altercaţie cu petrecăreţii

  • O petrecere ilegală cu 2.500 de participanţi a avut loc de Anul Nou în Franţa
  • Oamenii care au participat la petrecerea din Lieuron au avut altercaţii cu poliţia
  • O maşină de poliţie a fost incendiată, iar ofiţerii au fost atacaţi cu sticle şi pietre
1392 afișări
Imaginea articolului Scandal de Anul Nou în Franţa, din cauza unei petreceri ilegale cu peste 2000 de participanţi. Poliţiştii chemaţi să intervină au intrat în altercaţie cu petrecăreţii

Sursa foto: profimedia

S-a lăsat cu scandal în noaptea de Anul Nou în nord-vestul Franţei. Totul a plecat de la o petrecere ilegală la care au participat 2.500 de oameni!

În ciuda lockdown-ului din Franţa, zeci de maşini s-au îndreptat joi seară spre un hangar aflat în oraşul Lieuron. Oamenii au ignorat toate restricţiile ca să sărbătorească trecerea în 2021.

Autorităţile au încercat să oprească petrecerea, fără succes. Rebelii de la party au aruncat cu sticle şi pietre în autorităţi, o maşină fiind incendiată iar mai mulţi poliţişti au fost răniţi. Petrecerea a durat până la 10 dimineaţa când mai erau câteva sute de persoane în hangar. Fără măşti pe faţă, fără nicio grijă. 

Autorităţile iau în calcul deschiderea mai multor dosare penale pentru participanţii care vor fi identificaţi. La petrecere au venit persoane şi din afara ţării, în ciuda faptului că în Franţa există restricţii clare între orele 20 şi 6 dimineaţa încă din data de 15 decembrie.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici