Scandalul cheltuielilor: Parlamentul ucrainean a aprobat demisia ministrului Culturii

Parlamentul din Ucraina a acceptat demisia ministrului Culturii din cauza preocupărilor legate de cheltuieli în timpul războiului, potrivit Sky News.

327 afișări
Imaginea articolului Scandalul cheltuielilor: Parlamentul ucrainean a aprobat demisia ministrului Culturii

Scandalul cheltuielilor: Parlamentul ucrainean a aprobat demisia ministrului Culturii

Parlamentul ucrainean a votat pentru acceptarea demisiei ministrului Culturii Oleksandr Tkaşenko, a anunţat deputatul Yaroslav Zheleznyak, citat de publicaţia menţionată.

Tkachenko şi-a anunţat demisia printr-un mesaj publicat pe Facebook pe 21 iulie. Ministrul a spus că demisia a fost cauzată de un „val de neînţelegeri privind importanţa culturii în timpul războiului".

El a declarat că toate cheltuielile pentru cultură în timp ce conflictul continuă nu sunt „mai puţin importante decât pentru drone, deoarece cultura este scutul identităţii noastre şi al graniţelor noastre".

Deputatul Zheleznyak a mai spus că joi, Parlamentul nu va lua în considerare înlocuirea ministrului şi că este puţin probabil să facă acest lucru pe parcursul săptămânii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici