Schwarzenegger vorbeşte de reduceri bugetare în timp ce agită un cuţit uriaş - VIDEO

Guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, apare într-un videoclip în care agită un cuţit de aproximativ 60 de centimetri în timp ce vorbeşte despre reducerea bugetului statului, relatează CNN.

16 afișări
Imaginea articolului Schwarzenegger vorbeşte de reduceri bugetare în timp ce agită un cuţit uriaş - VIDEO

Schwarzenegger vorbeşte de reduceri bugetare în timp ce agită un cuţit uriaş

Guvernatorul a anunţat luni un plan pentru reducerea deficitului de 26 de miliarde de dolari al statului California.

Unii critici s-au întrebat miercuri cum poate guvernatorul să posteze un videoclip în care să apară atât de voios şi prin care propune scoaterea din buget a unor servicii adresate celor săraci.

Acesta le-a replicat că în pofida faptului că alcătuirea noului buget a fost dură, el nu şi-a pierdut simţul umorului.

"Eu sunt o persoană mai amuzantă şi care se distrează în general, dar nu şi când vine vorba de reduceri bugetare, acestea mă întristează, dar încerc să fiu relaxat", a declarat actorul devenit guvernator.

Legislativul californian urmează să aprobe o reducere de 15 miliarde de dolari propusă de guvernator pentru echilibrarea bugetului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici