Scoţia probabil va accepta lista Guvernului britanic cu ţările care prezintă risc epidemic redus

  • Premierul Scoţiei denunţă decizia "confuză" a Guvernului Marii Britanii privind eliminarea obligativităţii carantinei
  • Însă Nicola Sturgeon semnalează că probabil va accepta lista Londrei cu ţările care prezintă riscuri reduse de infectare
  • Marea Britanie intenţionează să renunţe la obligativitatea izolării epidemice pentru cetăţenii care vin din peste 50 de ţări, în principal cele europene
175 afișări
Imaginea articolului Scoţia probabil va accepta lista Guvernului britanic cu ţările care prezintă risc epidemic redus

Scoţia probabil va accepta lista Guvernului britanic cu ţările care prezintă risc epidemic redus

"Este probabil, foarte probabil, să putem accepta lista ţărilor pe care Marea Britanie le consideră ca având risc redus, deşi va trebui să efectuăm o analiză adecvată", a declarat Nicola Sturgen, citată de agenţia Reuters.

Premierul Scoţiei a explicat că este dificil să fie elaborată lista ţărilor cu risc mediu de infectare. Sturgeon a critcat modul "confuz" al Guvernului Boris Johnson de stabilire a noilor măsuri.

Marea Britanie intenţionează să renunţe la obligativitatea izolării epidemice pentru cetăţenii care vin din peste 50 de ţări, în principal cele europene, anunţă Guvernul de la Londra.

Pe listă vor fi incluse peste 50 de ţări, inclusiv Germania, Franţa, Spania şi Italia, dar nu şi Statele Unite, au declarat oficiali britanici citaţi de agenţia de presă Reuters şi de postul Sky News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici