VIDEO Se bucură de soare, dar uită de distanţare. Sute de persoane s-au înghesuit pe o plajă din Marea Britanie

  • Plajele din Marea Britanie au fost luate cu asalt de oameni.
  • Asta după ce în Marea Britanie au fost temperaturi de aproape 40 de grade Celsius.
  • Regulile de distanţare au fost complet ignorate.
1022 afișări
Oamenii au luat cu asalt coasta de sud a Angliei, după ce temperaturile au crescut din nou sâmbătă, la o zi după ce Londra a atins un nivel maxim de 36 de grade Celsius.
 
Evident, persoanele de pe plaja Bournemouth nu au reuşit să respecte distanţarea fizică, dorinţa de a se bucura de soare fiind mult mai mare decât teama că se vor infecta cu noul coronavirus. Problema asta a sesizat-o o femeie care venise la plajă şi care s-a văzut nevoită să plece.
 
„Am ajuns destul de devreme pentru a obţine un loc bun pentru noi“, a mărturisit ea. „Dar, după cum vezi, este extrem de aglomerat şi acum trebuie să reducem timpul petrecut aici şi să plecăm mai devreme decât plănuisem. Oamenii nu respectă regulile. Vin pur şi simplu în sufletul tău. Şi este prea aglomerat“, a mai spus femeia. 
 
În Marea Britanie, vineri a fost cea mai călduroasă zi din luna august, în ultimii 17 ani.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici