Se redeschide restaurantul McDonald's din Bucha

Restaurantul de tip fast-food McDonald's s-a redeschis în Bucha, oraşul care a fost scena unui masacru comis de forţele ruseşti la începutul acestui an, potrivit Sky News.

423 afișări
Imaginea articolului Se redeschide restaurantul McDonald's din Bucha

Autorităţile ucrainene au declarat că 458 de cadavre au fost recuperate din oraş în urma ocupării zonei de către Rusia, majoritatea prezentând semne de moarte violentă.

McDonald's a fost avariat de forţele de invazie ruseşti, dar acum va fi deschis între orele 9.00 şi 21.00 cu ajutorul unui generator pentru a menţine electricitatea în funcţiune.

Iulia Badritdinova, director executiv al McDonald's în Ucraina, a declarat: „Nu este o problemă: Pentru echipa noastră, a fost extrem de important să restabilim restaurantul cât mai curând posibil pentru a sprijini comunitatea locală, pentru a restabili serviciile obişnuite şi alimentele preferate şi pentru a face un pas în reconstrucţia infrastructurii din oraş”.

Ca şi alte restaurante, şi acesta a impus reguli de siguranţă sporite.

În timpul alertelor de raid aerian, punctul de vânzare a alimentelor se va închide, iar personalul şi vizitatorii vor fi mutaţi în cel mai apropiat adăpost.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici