Secretarul american al Justiţiei respinge criticile lui Donald Trump şi spune că nu va ceda presiunilor politice

Jeff Sessions, secretarul american al Justiţiei şi procuror general, a respins criticile preşedintelui Donald Trump, care l-a acuzat de lipsă de loialitate din cauza atitudinii faţă de ancheta privind contactele cu Rusia, subliniind că nu va ceda presiunilor politice.

537 afișări
Imaginea articolului Secretarul american al Justiţiei respinge criticile lui Donald Trump şi spune că nu va ceda presiunilor politice

Foto: hepta

Jeff Sessions, numit în funcţie de Donald Trump, s-a autorecuzat din ancheta privind ingerinţele electorale ruse şi privind presupusele contacte ale fostei echipe de campanie electorală a preşedintelui SUA, cedându-i controlul în acest caz adjunctului său, Rod Rosenstein.

În contextul investigaţiei coordonate de procurorul special Robert Mueller, Donald Trump a denunţat atitudinea lui Jeff Sessions.

Jeff Sessions a dat asigurări că nu va ceda presiunilor politice. "Am preluat controlul asupra Departamentului Justiţiei în momentul învestiturii. Cât timp sunt procuror general, acţiunile Departamentului Justiţiei nu vor fi influenţate inadecvat de considerente politice. Eu cer cele mai înalte standarde, iar în cazul în care nu sunt întrunite, iau măsuri", a spus Sessions.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici