Secretarul Forţelor Aeriene din SUA: Rusia reprezintă principala ameninţare pentru statul american

Deborah James, secretarul Forţelor Aeriene din SUA, a reiterat faptul că statul rus este ameninţarea numărul unu la adresa statului american, informează site-ul postului Russia Today.

2111 afișări
Imaginea articolului Secretarul Forţelor Aeriene din SUA: Rusia reprezintă principala ameninţare pentru statul american

Această declaraţie are loc după ce preşedintele ales al SUA a promis că relaţiile dintre Washington şi Moscova se vor îmbunătăţi.

”Rusia este principala ameninţare pentru Statele Unite. Avem un anumit număr de ameninţări cu care avem de-a face, dar Rusia ar putea fi, din cauza aspectelor nucleare, o ameninţare existenţială la adresa Statelor Unite”, a afirmat Deborah Jones în cadrul Forumului anual Reagan al Apărării Naţionale.

Aceasta a continuat declaraţia vorbind despre ”diverse incidente îngrijorătoare” ale unor ”navigaţii aeriene ruse periculoase”, precum şi despre pretinsele atacuri cibernetice ale hackerilor ruşi asupra instituţiilor americane.

Afirmaţiile secretarului Deborah James au fost susţinute şi de amiralul pentru operaţiuni navale John Richardson, care şi-a exprimat, de asemenea, preocuparea faţă de comportamentul agresiv al Rusiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici