Segway opreşte producţia celebrului său vehicul pe două roţi

Segway Inc a anunţat că va pune capăt producţiei vehiculului său de transport pe două roţi, extrem de popular în rândul turiştilor şi al unor forţe de poliţie, scrie Reuters.

498 afișări
Imaginea articolului Segway opreşte producţia celebrului său vehicul pe două roţi

Segway opreşte producţia celebrului săi vehicul pe două roţi

Lansată cu aproape două decenii în urmă, compania americană va înceta să mai producă Segway PT începând cu 15 iulie şi se va concentra asupra altor unităţi.

Realizat de inventatorul Dean Kamen, modelul original Segway poartă un utilizator în picioare pe o mică platformă plasată între două roţi. O aplecare uşoară înainte face ca vehiculul să se deplaseze înainte, iar aplecarea corpului într-o parte sau alta, schimbă direcţia de mers.

Extrem de popular, vehiculul Segway s-a aflat de-a lungul timpului şi în centrul unor accidente. Poate cele mai celebru este momentul în care alergătorul jamaican, Usain Bolt, a dat peste un cameraman aflat pe un Segway, în 2015.

În 2003, fostul preşedinte al Statelor Unite, George Bush, a fost, de asemenea, surprins de jurnalişti când a căzut de pe Segway-ul său.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici