Seism cu magnitudinea de 5 grade, produs în sud-estul Mării Egee

Un cutremur cu magnitudinea de 5,0 grade s-a produs, sâmbătă, în apropierea Arhipelagului Dodecanez din sud-estul Mării Egee, a anunţat Centrul Seismologic European – Mediteranean (CSEM).

151 afișări
Imaginea articolului Seism cu magnitudinea de 5 grade, produs în sud-estul Mării Egee

Seism cu magnitudinea de 5,0 grade, produs în sud-estul Mării Egee

Cutremurul a avut loc vineri la ora locală 12:51 (ora României, sâmbătă, 12:51) la adâncimea de 10 kilometri.

Epicentrul seismului a fost la 69 de kilometri sud-est de localitatea Kárpathos din Grecia, la 148 de kilometri sud de oraşul grec Rodos şi 234 de kilometri sud de Muğla, Turcia.

În urma seismului nu au fost semnalate victime sau daune materiale semnificative.

Institutul de Geodinamică din Grecia a estimat magnitudinea seismului la 4,8 grade pe scara Richter, iar adâncimea epicentrului la 5 kilometri, relatează publicaţia Kathimerini.

Taguri:
grecia,
cutremur,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici