Semnalul care arată că războiul din Ucraina este departe de a se termina. Ce a declarat Putin în urmă cu puţin timp

Preşedintele rus Vladimir Putin a cerut o stimulare a producţiei de arme în ţară, semnalând că Rusia ar putea să continue invazia în Ucraina pe termen lung.

38720 afișări
Imaginea articolului Semnalul care arată că războiul din Ucraina este departe de a se termina. Ce a declarat Putin în urmă cu puţin timp

Semnalul care arată că războiul din Ucraina este departe de a se termina. Ce a delcarat Putin în urmă cu puţin timp

Preşedintele rus Vladimir Putin a cerut o stimulare a producţiei de arme în ţară, semnalând că Rusia ar putea să continue invazia în Ucraina pe termen lung.

Vorbind marţi la o reuniune privind dezvoltarea industriei de apărare, Putin a declarat că "organizaţiile complexului industrial de apărare trebuie să asigure livrarea armelor şi echipamentelor necesare trupelor, cât mai curând posibil", apoi a adăugat:

"Este necesar să creştem capacităţile de producţie în cel mai scurt timp posibil, să maximizăm încărcătura echipamentelor, să optimizăm ciclurile tehnologice şi, fără a compromite calitatea, să reducem timpul de producţie", potrivit unei traduceri realizate de NBC News.

Declaraţiile vin după ce în ultimele săptămâni trupele ruse au înregistrat o serie de înfrângeri în zona de Nord Est. Ucraina a reuşit să recucerească o serie de oraşe importante.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici