Semnalul Internet, întrerupt pe Coasta de Est a SUA din cauza unei defecţiuni

  • Semnalul Internet este întrerupt pe Coasta de Est a SUA, din cauza unei defecţiuni
  • Numeroase persoane au semnalat că nu se pot conecta la Internet pentru a lucra
  • Un cablu de fibră optică este secţionat în New York, dar nu se ştie dacă aceasta este cauza
1011 afișări
Imaginea articolului Semnalul Internet, întrerupt pe Coasta de Est a SUA din cauza unei defecţiuni

Semnalul Internet este întrerupt, marţi, în mai multe zone situate pe Coasta de Est a Statelor Unite, din cauza unei defecţiuni, informează agenţia Reuters.

Numeroase persoane au semnalat că nu au semnal Internet şi nu îşi pot începe activităţile de lucru.

Compania Verizon Communications Inc a anunţat că un cablu de fibră optică este secţionat în zona Brooklyn din New York. Nu este clar cât timp vor dura lucrările de remediere a problemei.

De asemenea, nu este clar dacă problema semnalată de Verizon Communications este singura cauză a lipsei semnalului Internet.

Cele mai afectate zone sunt în nord-estul Statelor Unite. Potrivit ABC News, au fost semnalate probleme în zona cuprinsă între oraşele Washington şi Boston. Sunt afectaţi furnizorii de servicii Internet şi cloud, precum şi platforme online precum Google şi Facebook.

Problemele au început la ora 11.25 (18.25, ora României), a declarat Doug Madory, director în cadrul companiei de monitorizare Kentic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici