Senatorul SUA care a spus că „moartea ruşilor... cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată”, făcut albie de porci

În timpul unei întâlniri la Kiev cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, pe 26 mai, senatorul american Lindsey Graham a descris „moartea ruşilor” drept „cei mai buni bani cheltuiţi vreodată” de către Statele Unitele ale Americii, iar cuvintele pot fi auzite într-un video publicat, printre altele, de The Independent şi ajunse la urechile Moscovei.

3524 afișări
Imaginea articolului Senatorul SUA care a spus că „moartea ruşilor... cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată”, făcut albie de porci

Senatorul SUA care a spus că „moartea ruşilor... cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată”, făcut albie de porci

„Liber sau mort”, îi spune senatorul lui Zelenski, care îi răspunde „acum, voi sunteţi liberi”, provocând reacţia afirmativă a lui Graham. Preşedintele ucrainean a adăugat că Ucraina „va fi liberă”.

În acel moment, senatorul republican a afirmat că „ruşii mor... cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată”.

Astăzi, reacţia Moscovei a venit prin adjunctul şefului securităţii naţionale ruse, Dmitri Medvedev. Fostul preşedinte al Rusiei i-a răspuns pe Telegram senatorului SUA, adresându-i-se drept „bătrân prost” şi argumentând că Graham greşeşte pentru că „în iubita lui Americă, nu numai oamenii sunt ucişi în mod obişnuit, dar sunt cheltuiţi bani murdari şi pentru asasinarea senatorilor”.

Medvedev a încheiat amintind „soarta tristă a lui Robert Kennedy, Huey Long, Clement Carlos Pinckney, John Milton Elliott, Wayne Owens şi a altor politicieni americani”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici