Serbia nu va plăti răscumpărarea de zece milioane de euro pentru capturarea lui Ratko Mladici

Serbia nu va plăti răscumpărarea de zece milioane de euro promisă pentru capturarea liderului militar al sârbilor bosniaci, Ratko Mladici, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului de la Belgrad, Slobodan Homen, relatează Blic, în ediţia electronică.

1100 afișări
Imaginea articolului Serbia nu va plăti răscumpărarea de zece milioane de euro pentru capturarea lui Ratko Mladici

Serbia nu va plăti răscumpărarea de zece milioane de euro pentru capturarea lui Ratko Mladici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit lui Homen niciun membru din cadrul serviciilor de informaţii (BIA) sau din cadrul poliţiei nu va primi vreun ban din răscumpărarea de zece milioane de euro.

Totodată, ministrul sârb de Interne, Iviţa Dacici, a anunţat că va demara o anchetă pentru a afla cum anume au ajuns în presa croată informaţiile despre arestarea lui Mladici.

Acelaşi cotidian susţine că operaţiunea de capturare a lui Mladici a fost monitorizată personal de preşedintele sârb, Boris Tadici, un oficial sârb comparând situaţia cu implicarea preşedintelui american Barack Obama în urmărirea lui Osama ben Laden.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici