Serviciul Pază de Stat din Republicii Moldova EXCLUDE ipoteza unui atentat în cazul accidentului lui Dodon

Anatolie Golea, şeful interimar al Serviciului Pază de Stat din Republica Moldova, a declarat că exclude ipoteza unui atentat în cazul accidentului rutier în care a fost implicat preşedintele moldovean Igor Dodon, informează site-ul postului Publika.

643 afișări
Imaginea articolului Serviciul Pază de Stat din Republicii Moldova EXCLUDE ipoteza unui atentat în cazul accidentului lui Dodon

Serviciul Pază de Stat din Republicii Moldova EXCLUDE ipoteza unui atentat în cazul accidentului lui Dodon

"Acest traseu este făcut destul de des de acest şofer, în afara de aceasta, la locul de muncă este caracterizat destul de bine, la locul de trai la fel. Alt moment care ne spune despre asta că nu putea fi intenţionat făcut accidentul pentru că deplasarea a părut spontană şi scurgeri de informaţii că coloana preşedintelui se va afla în acea perioadă de timp pe această porţiune de traseu este exclusă", a spus Anatolie Golea.

Pe de altă parte, socialistul Ion Ceban a scris pe Facebook că din imagini este evident că accidentul a fost provocat intenţionat şi trebuie tratat ca un semnal de avertizare.

Două maşini din coloana prezidenţială s-au ciocnit violent cu un camion care aparţina unei întreprinderi avicole. Potrivit poliţiei, impactul a fost provocat de şoferul autocamionului, un bărbat de 40 de ani, care este internat la spitalul din Străşeni. Prima maşină, în care se afla şeful statului, mama sa şi fiul său, s-a răsturnat. Iar cea de-a doua, care circula în spate, a ajuns în şanţ.

Igor Dodon a transmis într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că totul este în ordine, nu a suferit traumatisme grave, nici el şi nici membrii familiei sale, în urma accidentului rutier în care a fost implicat duminică după-amiază.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici