Sfârşitul EREI diesel? Oraşele din Germania pot dispune, la nivel local, interzicerea circulaţiei acestor automobile

Primăriile oraşelor germane pot dispune interdicţii de circulaţie pentru vehiculele cu propulsie pe motorină, a decis marţi Tribunalul administrativ federal din Germania, informează publicaţia Stern.

5644 afișări
Imaginea articolului Sfârşitul EREI diesel? Oraşele din Germania pot dispune, la nivel local, interzicerea circulaţiei acestor automobile

Primarii oraşelor Düsseldorf şi Stuttgart au anunţat în mai multe rânduri că analizează posibilitatea interzicerii circulaţiei maşinilor diesel.

Potrivit deciziei Tribunalului administrativ federal, autorităţile municipale pot impune măsuri de interzicere a circulaţiei vehiculelor diesel în cazul în care poluarea aerului depăşeşte limitele admise.

Conform unor surse citate de presa germană, Primăria oraşului Stuttgart ar putea impune interdicţii de circulaţie pentru maşinile diesel începând cu 1 septembrie 2018.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici