Shakira se confruntă cu o nouă anchetă privind o presupusă fraudă fiscală în Spania

Celebra cântăreaţă Shakira se confruntă cu o nouă anchetă privind o presupusă fraudă fiscală în Spania. Autorităţile vor să verifice modul în care vedetă şi-a achitat impozitul pe venit şi pe avere în 2018, a anunţat joi un tribunal spaniol, potrivit Reuters.

268 afișări
Imaginea articolului Shakira se confruntă cu o nouă anchetă privind o presupusă fraudă fiscală în Spania

Shakira, Facebook

Cântăreaţa se confruntă deja cu proceduri judiciare în Spania şi ar putea ajunge în faţa unui judecător la sfârşitul anului 2023 într-un alt caz legat de impozite restante în valoare de peste 14,5 milioane de euro datorate între 2012 şi 2014.

În acest caz, procurorul cere o pedeapsă de până la opt ani de închisoare pentru vedeta de 46 de ani, al cărei nume complet este Shakira Isabel Mebarak.

Tribunalul din oraşul Esplugues de Llobregat, în nord-estul Spaniei, în apropiere de Barcelona, nu a oferit mai multe detalii în anunţul de joi.

Reprezentanţii Shakirei au declarat că aceasta nu a primit nicio notificare şi că a aflat despre noul caz prin intermediul presei. În prezent, cântăreaţa locuieşte la Miami şi va trebui să fie notificată personal la noua ei adresă, au adăugat ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici