Şi Israel cere evacuarea familiilor diplomaţilor din Ucraina, pe fondul creşterii tensiunilor cu Rusia. Ambasada îşi va continua activitatea

  • Famiile diplomaţilor au început deja să fie evacuate.
  • Însă corpul diplomatic rămâne în ţară, iar ambasada îşi va continua activitatea.
441 afișări
Imaginea articolului Şi Israel cere evacuarea familiilor diplomaţilor din Ucraina, pe fondul creşterii tensiunilor cu Rusia. Ambasada îşi va continua activitatea
Ministerul de Externe din Israel a emis, vineri, un avertisment pentru cetăţenii care au în plan să viziteze Ucraina, cerându-le să nu facă asta, conform publicaţiei israeliene Haaretz. Totodată, acesta cere israelienilor care se află pe teritoriul Ucrainei să scurteze perioada de şedere în ţară şi să evite zone cu potenţial de pericol.
 
Yair Lapid a a decis vineri evacuarea familiilor personalului diplomatic din Ucraina. Teama de o invazie a Rusiei pare iminentă, conform informaţiilor confirmate de către SUA. Momentan, 40 de persoane,  au fost evacuate.  
 
Diplomaţii israeli vor rămâne momentan în ţară. Însă, dacă pericolul de invazie din partea Rusiei devine iminent, atunci vor fi evacuaţi şi ei. 
 
Şi SUA urmează să-şi evacueze ambasada de la Kiev.
 
Rusia a dislocat deja peste 100.000 de trupe lângă graniţa cu Ucraina şi va organiza exerciţii comune cu Belarus. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici