Silvio Berlusconi, aşteptat de o româncă la fundaţia unde efectuează muncă în folosul comunităţii

Trei tinere, inclusiv o româncă, l-au aşteptat vineri pe Silvio Berlusconi la ieşirea din centrul de asistenţă socială din Milano unde fostul premier italian efectuează muncă în folosul comunităţii, scrie publicaţia Il Libero Quotidiano, în ediţia online.

109 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi, aşteptat de o româncă la fundaţia unde efectuează muncă în folosul comunităţii

Silvio Berlusconi (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cele trei tinere fac parte din organizaţia de femei a Forza Italia, partidul lui Silvio Berlusconi, potrivit liberoquotidiano.it.

Flaviana Raso, preşedinta organizaţiei, şi încă două tinere l-au aşteptat pe Silvio Berlusconi la ieşirea din curtea asociaţiei de caritate Sacra Famiglia, situată în Cesano Boscone, o suburbie a oraşului Milano.

Una dintre cele trei tinere care au aşteptat pentru a vorbi cu Berlusconi şi a-l susţine este o româncă în vârstă de 27 de ani care locuieşte în Torino.

"Am vrea ca Silvio Berlusconi să ne susţină iniţiativele. Avem 13.000 de membri în Italia", a declarat Flaviana Raso.

Silvio Berlusconi efectuează muncă în folosul comunităţii o dată pe săptămână la fundaţia filantropică Sacra Famiglia, după ce a fost condamnat pentru fraudă fiscală în dosarul Mediaset. Agenţii de securitate nu le-au permis celor trei tinere să discute cu fostul premier italian.

Printre persoanele aflate la ieşirea din curtea fundaţiei s-a numărat şi un bărbat care susţine că este fratele geamăn al lui Silvio Berlusconi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici