Sirienii susţin că Israelul a lovit mai multe ţinte din jurul Damascului, capitala Siriei

Sirienii susţin că armata israeliană (IDF) a lovit mai multe ţinte din jurul Damascului, capitala Siriei. Militarii israelieni, însă, anunţă că au vizat mai multe obiective din Liban, potrivit Sky News.

305 afișări
Imaginea articolului Sirienii susţin că Israelul a lovit mai multe ţinte din jurul Damascului, capitala Siriei

Sirienii susţin că Israelul a lovit mai multe ţinte din jurul Damascului, capitala Siriei

Armata siriană susţine că Israelul a lovit o zonă din jurul capitalei sale, Damasc, cu o serie de lovituri aeriene.

În declaraţie se arată că rachetele au fost lansate din Înălţimile Golan şi au vizat avanposturilor de la periferia oraşului. Nu au fost raportate victime şi nu au fost comunicate alte detalii.

Armata israeliană nu a comentat informaţiile. Separat, Forţele de Apărare ale Israelului au anunţat că au lovit ţinte din Liban.

„Un tanc al IDF a lovit un post militar aparţinând organizaţiei teroriste Hezbollah", a anunţat armata.

IDF a precizat că a efectuat loviturile ca răspuns la „o serie de lansări din Liban" spre zonele Netu'a, Zar'it şi Yiftah.

Informaţiile sirienilor şi israelienilor nu au putut fi confirmate din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici