Şocant: Cum a reuşit o victimă a atentatelor din Oslo să iasă din clădire cu un ţăruş înfipt în craniu

O femeie de 50 de ani care se afla în clădirea care a fost aruncată în aer în atentatele din Oslo, a reuşit să scape cu viaţă şi să părăsească incinta cu o bucată de lemn înfiptă în craniu.

10228 afișări
Imaginea articolului Şocant: Cum a reuşit o victimă a atentatelor din Oslo să iasă din clădire cu un ţăruş înfipt în craniu

Şocant: Cum a reuşit o victimă a atentatelor din Oslo să iasă din clădire cu un ţăruş înfipt în craniu (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Line Nersnaes, consilier la Departamentul de Justiţie, a reuşit să părăsească etajul al 11-lea al clădirii devastate de explozie, după ce o bucată din rama unui geam i-a intrat prin bărbie şi i-a ieşit prin vârful capului. Femeia nu şi-a dat seama ce s-a întamplat până când nu a mai putut ignora durerea de cap, relatează dailymail.co.uk.

Bilanţul atacurilor din Norvegia este de 76 morţi. Opt persoane au fost ucise în atentatul din centrul oraşului Oslo, iar 68 au fost împuşcate pe Insula Utoya, situată la 40 de kilometri de Oslo.

Citeşte şi: Cum arată cea mai scumpă casă din lume. Costă 175 de milioane de dolari şi are numai trei dormitoare

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici