Solidaritate: patronii din sectorul turistic francez oferă vacanţe gratuite eroilor epidemiei de coronavirus

  • Cei care luptă cu virusul primesc noi semne de recunoştinţă
  • Hotelierii şi-au pierdut încasările, dar nu şi sufletul
  • Iniţiativa patroanei unei pensiuni dă exemplul şi altora
315 afișări
Imaginea articolului Solidaritate: patronii din sectorul turistic francez oferă vacanţe gratuite eroilor epidemiei de coronavirus

Solidaritate: patronii din sectorul turistic francez oferă vacanţe gratuite eroilor epidemiei

Proprietăreasa Caroline Carpentier a avut o idee generoasă: să ofere douăzeci de sejururi pentru două persoane în micul ei paradis, lucrătorilor din domeniul sănătăţii, ofiţerilor de poliţie şi jandarmilor, pentru a le mulţumi pentru acţiunea din timpul epidemiei de coronavirus. 

Pe lângă cazarea şi masa gratuită, eroii acestor zile vor beneficia şi de piscină şi spa. Oferta e prevăzută pentru luna septembrie, când se aşteaptă ca greul crizei să fi trecut: "Sezonul este deja început, dar e cam compromis, aşa că m-am gândit, de ce să nu beneficiaze oamenii care au cu adevărat nevoie de serviciile noastre, cei cărora un mic tur în mediul rural le-ar face cel mai mare bine. Iată, voi pune totul la dispoziţia lor, astfel încât să îşi poată reîncărca bateriile la noi. Desigur, nu vor plăti nimic.
 
De fapt, îi încurajez pe toţi francezii să rămână în Franţa în această vară, pentru a sprijini sectorul nostru economic, astăzi greu lovit de această epidemie” explică Caroline Carpentier. ”Cred că în poziţia mea, sunt foarte privilegiată în comparaţie cu asistentele, medicii şi forţele de ordine care trebuie să îndure insulte din partea multor oameni care încă nu înţeleg că trebuie să stăm acasă."  Şi Caroline ştie despre ce vorbeşte, este fiica unui jandarm.
 
Mai mult, unii dintre sătenii din Feux o vor ajuta în ideea ei: "Vecinul meu are o fermă de prepeliţe, ea mi-a oferit deja să contribuie la masa planificată în sejur. Alt vecin, meşteşugar, va oferi bijuterii, şi cred că vom convinge un alt rezident să vină şi să ofere şedinţe de masaj. Mai presus de toate, sper că această iniţiativă va încuraja alte gazde să ureze bun venit grupurilor de cadre medicale sau jandarmi, ofiţeri de poliţie, care au nevoie de odihnă. Să aibă o vacanţă gratuită după tot ce s-a întâmplat. O merită!"
 
Iniţiativa nu e izolată. Tot ieri, proprietarii unui camping din Bretania au anunţat că vor oferi la rândul lor sejururi gratuite la mare, în rulote complet echipate. După reacţia entuziastă de pe reţelele sociale, sunt de aşteptat şi alte oferte. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici