Sondaj privind alegerile prezidenţiale din Rusia: Peste 60 la sută dintre ruşi vor vota cu Putin

Între 63 la sută şi 66 la sută dintre ruşi vor vota pentru actualul premier şi candidat Vladimir Putin în timpul alegerilor prezidenţiale din 4 martie, a declarat vineri directorul centrului analitic Levada, Lev Gudkov, relatează RIA Novosti în pagina electronică.

291 afișări
Imaginea articolului Sondaj privind alegerile prezidenţiale din Rusia: Peste 60 la sută dintre ruşi vor vota cu Putin

Peste 60 la sută dintre ruşi vor vota cu Putin la alegerile prezidenţiale din 4 martie

"În urma studiilor recente, (...) între 63 şi 66 la sută dintre cei care se vor prezenta la urne pe 4 martie vor vota cu Vladimir Putin", a declarat Gudkov în timpul unei conferinţe de presă de vineri.

În total, poporul rus va putea alege între cinci candidaţi: Vladimir Putin (Rusia Unită), Ghennadi Ziuganov (Partidul Comunist), Vladimir Jirinovski (Partidul Liberal-Democrat), Serghei Mironov (Rusia Justă) şi Mihail Prohorov (independent).

Vladimir Putin, care a fost deja preşedinte între anii 2000 şi 2008 cu două mandate consecutive de patru ani, plănuieşte de această dată, condorm unei reforme constituţionale, să îndeplinească un mandat de şase ani.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici