Sora mai mare a lui Donald Trump a murit la vârsta de 86 de ani

Maryanne Trump Barry, sora mai mare a fostului preşedinte SUA, Donald Trump, a murit la vârsta de 86 de ani, a anunţat presa americană, citată de BBC.

188 afișări
Imaginea articolului Sora mai mare a lui Donald Trump a murit la vârsta de 86 de ani

Sora mai mare a lui Donald Trump a murit la vârsta de 86 de ani

Maryanne Trump Barry a fost găsită moartă luni dimineaţă, în apartamentul ei din New York, potrivit ABC News. Cauza morţii nu a fost încă dezvăluită.

Surse au declarat pentru ABC că echipajele de urgenţă au răspuns la un apel privind o persoană în stop cardiac. Nu au existat semne de traumă, a mai anunţat postul TV. Un medic legist va stabili cauza morţii.

Ea a ocupat funcţia de judecător federal în New Jersey din 1983 până la pensionare, în 2019.

Donald Trump, care este favorit pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidenţiale, şi-a pierdut fraţii Fred şi Robert în 1981 şi în 2020. De asemenea, el şi-a pierdut prima soţie, Ivana Trump, anul trecut.

Singura sa soră care mai trăieşte este Elizabeth Trump Grau, în vârstă de 81 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trump,
soră,
deces

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici