Soţia ambasadorului grec în Brazilia şi două alte persoane, suspecte de uciderea acestuia

Autorităţile braziliene suspectează că ambasadorul grec în Brazilia, care a fost dat dispărut pe 26 decembrie, a fost ucis şi au reţinut-o pe soţia acestuia, un ofiţer de poliţie şi un alt bărbat, bănuiţi a fi fost implicaţi în uciderea oficialului, informează presa internaţională.

1342 afișări
Imaginea articolului Soţia ambasadorului grec în Brazilia şi două alte persoane, suspecte de uciderea acestuia

Soţia ambasadorului grec în Brazilia şi două alte persoane, suspecte de uciderea acestuia (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Poliţia locală a comunicat faptul că ofiţerul reţinut, ce avea o legătură amoroasă cu soţia ambasadorului grec, a mărturisit crima.

Cea de-a treia persoană, despre care se crede că ar avea o relaţie de rudenie cu ofiţerul de poliţie, este suspectată că ar fi stat de pază şi ar fi ajutat la mutarea cadavrului ambasadorului.

Cele trei persoane vor fi reţinute pentru 30 de zile în timp ce investigaţiile vor continua.

Poliţia braziliană suspectează că trupul carbonizat găsit în interiorul unui vehicul incendiat în Rio de Janeiro ar putea fi cel al ambasadorului grec în Brazilia, care a fost dat dispărut săptămîna aceasta.

Ambasadorul Kyriakos Amiridis, în vîrstă de 59 de ani, a fost văzut ultima oară luni, într-o suburbie din zona metropolitană a oraşului Rio de Janeiro. Soţia acestuia l-a declarat dispărut miercuri.

Reţeaua de televiziune Globo a prezentat imagini ale vehiculului incendiat în cartierul Nova Iguaçu, unde se presupune că ambasadorul a dispărut. Plăcuţele de înmatriculare ale vehicului incendiat corespund cu cele ale maşinii închiriate de ambasadorul grec.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici