Soţia lui Putin, propusă pentru preşedinţia Rusiei

O asociaţie a femeilor din Vladivostok, în Extremul Orient rus, a propus vineri desemnarea soţiei preşedintelui Vladimir Putin, Liudmila, drept candidat la preşedinţia ţării, la alegerile din martie, adăugând încă un scenariu posibil la "planul de succcesiune " a şefului statului, relatează AFP.

52 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Putin, propusă pentru preşedinţia Rusiei

Soţia lui Putin, propusă pentru preşedinţia Rusiei

"Femeile din Vladivostok se pronunţă în favoarea continuităţii politice a actualului preşedinte, dar Constituţia nu îi permite lui Vladimir Putin să se prezinte a treia oară la alegeri. De aceea noi propunem desemnarea Liudmilei Putin drept candidat la preşedinţie", afirmă Larisa Omelianciuk, liderul asociaţiei Femeile din Vladivostok.

Apelul adresat de această asociaţie, care susţine că este formată din medici, profesori sau jurişti, se adaugă unei serii de apeluri, orchestrate de Kremlin, potrivit opoziţiei, pentru menţinere lui Putin drept "lider naţional" şi după alegeri.

"Liudmila Putin nu este numai soţia preşedintelui rus, ci şi o personalitate respectată. O fundaţie pentru dezvoltare a limbii ruse a fost creată la iniţiativa sa. Ea participă, de asemenea, la conferinţe internţionale", a explicat Omelianciuk.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici