Soţia unui premier important, certată pentru că poartă haine şi pantofi de designer, în timp ce ţara strânge cureaua

Akshata Murty, soţia lui Rishi Sunak, a iscat controverse în legătură cu viaţa pe care o duce, iar cel mai recent caz sunt pantofii KW Anderson de 650 de euro purtaţi cu jambiere de 150 de euro.

17359 afișări
Imaginea articolului Soţia unui premier important, certată pentru că poartă haine şi pantofi de designer, în timp ce ţara strânge cureaua

În timp ce în Anglia oamenii îşi strâng cureaua din cauza costului ridicat al vieţii şi cozile la centrele de distribuţie a alimentelor pentru săraci sunt din ce în ce mai lungi şi mai groase, chiriaşii de la Downing Street 10 continuă să etaleze bogăţie.

Este vorba despre premierul Rishi Sunak şi soţia sa: doamna tocmai a fost lăsat fotografiată pe stradă purtând în picioare papuci de 570 de lire sterline (aproximativ 650 euro), întorcându-se de la şcoală, unde îşi însoţise cele două fiice. A completat pantofii JW Anderson cu pereche de jambiere de 130 de lire sterline (150 de euro), de la un brand, Alo Yoga, care se mândreşte că este „aprobat de celebrităţi”.

Presa din Regat aminte că averea personală a celor doi este estimată la 730 de milioane de lire sterline (830 de milioane de euro), fiind chiar mai bogaţi decât regele Charles şi este cel mai bogat prim-ministru britanic al istoriei.

Premierul pare să fie complet deconectat de lumea reală şi de problemele acesteia. Apariţia lui Sunak pe un şantier prăfuit purtând mocasini fini marca Prada în valoare de 490 de lire sterline (peste 550 de euro) trezise discuţii.

Apoi a fost fotografiat la birou cu o ceaşcă de 200 de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici