Spălători români de parbrize, condamnaţi în Franţa pentru agresivitate

Trei români din Franţa au fost sancţionaţi şi condamnaţi la închisoare de un tribunal corecţional pentru comportamente agresive faţă de mai mulţi şoferi cărora le cereau bani pentru a le spăla parbrizele, informează Sud Ouest.

21 afișări
Imaginea articolului Spălători români de parbrize, condamnaţi în Franţa pentru agresivitate

Spălători români de parbrize, condamnaţi în Franţa pentru agresivitate

Cei trei, identificaţi drept Florin, Leonard şi Stan, au fost somaţi să nu mai tulbure liniştea publică, să nu mai deranjeze şoferii şi să returneze sumele de bani cerute. Totodată, Leonard a fost condamnat la şase luni de închisoare, Florin la trei, iar Stan la două luni de detenţie.

Ei au fost găsiţi de vinovaţi violenţă şi asociere în scop de intimidare de către Tribunalul Corecţional din Bordeaux.

Românii au negat acuzaţiile, însă mai mulţi şoferi au declarat că aceştia erau foarte agresivi. Un bărbat a declarat că aceştia l-au insultat, l-au lovit peste mână şi i-au turnat săpun lichid în rezervorul de benzină, pentru că a refuzat să le dea bani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici