Spania: Antreprenorul român aflat în greva foamei şi-a recuperat parţial banii

Antreprenorul român Damian Cătălin, aflat de peste două săptămâni în greva foamei în Spania, a reuşit să primească 630.000 de euro din cei 700.000 care îi erau datoraţi de compania Obrum, relatează ABC, în pagina electronică.

34 afișări
Imaginea articolului Spania: Antreprenorul român aflat în greva foamei şi-a recuperat parţial banii

Spania: Antreprenorul român aflat în greva foamei şi-a recuperat parţial banii (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Am stat 18 zile fără să mănânc (...) şi vreau să mulţumesc public pentru sprijinul pe care l-am primit (politicianului) Esperanza Aguirre şi primăriei din Alcorcon, care au dat dovadă de o sensibilitate specială", a declarat el pentru ABC.

Cătălin şi asociatul său, Julian Martin, s-au arătat "mulţumiţi, dar îngrijoraţi" de faptul că mai au noi lucrări pentru care cu siguranţă nu vor primi bani.

Acţiunea românului a servit drept catalizator pentru protestele a sute de antreprenori din domeniul construcţiilor aflaţi în aceeaşi situaţie. "Am primit sute de dovezi de solidaritate, numeroşi antreprenori ni s-au alăturat în diferite momente şi acum plângerea este unanimă: fără plăţi nu se poate continua şi mii de locuri de muncă sunt în joc", a subliniat Julian Martin.

"Politicienii ar trebui să îşi dea seama că noi creăm locuri de muncă şi că ruinarea noastră este ruinarea Spaniei", a adăugat el.

Citeşte şi:

Greva foamei, ultima soluţie a unui antreprenor român din Spania

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici