Spania: Doi români au murit în urma unei explozii

Doi cetăţeni români au murit, vineri, în apropiere de localitatea Ledanca, Guadalajara, în urma exploziei unui depozit de benzină de la un parc de maşini, pe autostrada A-2.

20 afișări
Imaginea articolului Spania: Doi români au murit în urma unei explozii

Spania: Doi români au murit în urma unei explozii (Imagine: captură video Heraldo)

Potrivit publicaţiei Heraldo, în ediţia electronică, una dintre victime era paznic şi avea 31 de ani. El a murit la câteva ore după explozie, la Secţia de arşi a spitalului din Getafe, Madrid, unde fusese transportat cu răni grave pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

Un tânăr în vârstă de 19 ani, prieten al victimei, a murit de asemenea în urma exploziei, care a fost urmată de un incendiu puternic. Poliţiştii încearcă să stabilească motivul pentru care acesta se afla la depozit în momentul producerii exploziei, respectiv la ora 02.00.

Un oficial din Guadalajara a declarat, vineri după-amiază, că ambii români se aflau legal în Spania şi aveau permise de muncă.

Cauzele exploziei nu au fost stabilite, dar incendiul care a urmat deflagraţiei a distrus circa 50 de maşini şi a avariat grav alte aproximativ 20 de autovehicule.

Primarul localităţii Ledanca, Francisco Torre, a spus că în ultimele zile în acest oraş au fost furate cantităţi importante de combustibil, dar autorităţile nu au confirmat că ar exista vreo legătură între presupusele furturi şi explozie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici