Spania închide frontierele terestre pentru a limita răspândirea coronavirusului

Guvernul Spaniei a anunţat, luni după-amiază, decizia de a dispune închiderea frontierelor terestre, în contextul pandemiei de coronavirus.

6659 afișări
Imaginea articolului Spania închide frontierele terestre pentru a limita răspândirea coronavirusului

Spania închide frontierele terestre pentru a limita răspândirea coronavirusului

Spania va dispune, începând de marţi de la ora 0.00 (1.00, ora României), închiderea fronierelor terestre, a declarat ministrul spaniol de Interne, Fernando Grande-Marlaska, citat de cotidianul Le Figaro.

"Închidem frontierele terestre pentru a limita răspândirea coronavirusului", a declarat ministrul de Interne, Fernando Grande-Marlaska.

Cetăţenii spanioli, persoanele care au rezidenţă în Spania, personalul diplomatic acreditat şi persoanele aflate în "situaţii de forţă majoră" vor putea pătrunde în continuare în Spania pe la punctele vamale terestre.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici