Spania trimite 30 de ambulanţe în Ucraina. Ministrul spaniol de Externe se află la Kiev

Ministrul spaniol de Externe a mers miercuri la Kiev pentru a dona 30 de ambulanţe Ucrainei.

170 afișări
Imaginea articolului Spania trimite 30 de ambulanţe în Ucraina. Ministrul spaniol de Externe se află la Kiev

Spania trimite 30 de ambulanţe în Ucraina. Ministrul spaniol de Externe se află la Kiev

Ministrul Jose Manuel Albares a sosit miercuri la Kiev pentru a dona 30 de ambulanţe, potrivit autorităţilor spaniole, citate de CNN.

Vizita nu a fost anunţată de organizatori din raţiuni de securitate. Jose Manuel Albares a ajuns la în Ucraina călătorind noaptea cu trenul de la Przemysl, în Polonia, până la Kiev.

Ambulanţele donate au echipamente pentru femeile însărcinate, a anunţat biroul de presă al Ministerului de Externe.

Miercuri, Albares va vizita zonele afectate de recentele atacuri cu rachete ruseşti şi va aduce un omagiu ucrainenilor care au murit în război, a precizat biroul de presă. De asemenea, este de aşteptat să se întâlnească cu ministrul ucrainean de Externe, Dmytro Kuleba, şi cu premierul Denys Shmyhal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici